ufo, dzięki, a to Twoje skręcenie kierownicy skąd się wzięło - było od nowości czy pojawiło się przypadkiem ..........
Czy wiesz co dokładnie u Ciebie robili w ASO ? - chodzi o przyczynę.
Może się po prostu z biegiem kilometrów coś rozregulowało albo ułożyło ?
Panie i Panowie może ma/miał(a) ktoś z takim skręceniem jakieś inne doświadczenia.
kowal 2002, niektóre funkcje znam z innego samochodu, a o innych cisza ...bo jeszcze każą dopłacić w salonie za niezamówione :szeroki_usmiech funkcje
Czy wiesz co dokładnie u Ciebie robili w ASO ? - chodzi o przyczynę.
Może się po prostu z biegiem kilometrów coś rozregulowało albo ułożyło ?
Panie i Panowie może ma/miał(a) ktoś z takim skręceniem jakieś inne doświadczenia.
kowal 2002, niektóre funkcje znam z innego samochodu, a o innych cisza ...bo jeszcze każą dopłacić w salonie za niezamówione :szeroki_usmiech funkcje
Myślę sobie nie jest źle, ściągną obudowę plastikową z klapy i po kłopocie... Tia... po kłopocie... kurna godzinę walczyłem i lipa... zostawiłem rozbebeszone bo mi juz nerwy puściły... TO JEST JAKAŚ MASAKRA !! Co za idiota wymyślił, żeby mocowanie gównianej żaróweczki nie było niczym przytwierdzone do obudowy ?? !! Co za drugi kretyn wymyślił takie debilne mocowanie tej zasranej obudowy klapy bagażnika ??
i dziękuje jesteś w dupie-właśnie zatrzasnąłeś kluczyki :lol: przerabiałem to 8)
Uwierzcie mi, że w takim aucie jak Uno zdecydowanie bardziej potrzebna jest wycieraczka tylnej szyby.
ale jako wyczyn uważam zmiane prawe żarówki w golfie 4 :shock:
Nie pracuję w ASO i robiłem to 2 razy w życiu 
Komentarz